به مناسبت ماه مبارک رمضان کارگاه آموزش تغذیه درمحل کتابخانه عمومی معرفت کوی لور
به مناسبت ماه مبارک رمضان کارگاه آموزش تغذیه درمحل کتابخانه عمومی معرفت کوی لور اجرا وبرگزارشد
به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان خوزستان، به مناسبت ماه مبارک رمضان 1403 کارگاه آموزش تغذیه درمحل کتابخانه عمومی معرفت کوی لور اجرا وبرگزارشد
شادی عاطفی مهرگفت: به مناسبت ماه مبارک رمضان کارگاه آموزش تغذیه درسالن مطالعه خواهران کتابخانه عمومی معرفت کوی لور اجرا وبرگزارشد این کارگاه آموزشی به منظورارتقای سطح آگاهی پرسنل ، اعضاء کتابخانه و والدین ایشان پیرامون اهمیت تغذیه درماه مبارک رمضان با عنوان " دانستنی های تغذیه درماه رمضان " توسط مدرس سارا شاهیجان نژاد کارشناس تغذیه دانشگاه جندی شاپوراهواز عضو انجمن تغذیه دانان ایران ومشغول به کار دربهداشت و کلینیک شخصی برگزارشد در این برنامه دکترسارا شاهیجان نژاد کارشناس مسائلی چون توصیه های بهداشتی و تغذیه ای در ماه مبارک رمضان، رژیم غذایی متعادل برای حفظ سلامتی، نحوه تغذیه و ویژگی های غذای سحر و افطار در ماه رمضان و ... را مطرح و پیرامون آن صحبت کردند که ماه رمضان، فرصتی برای تقویت روح و جسم است. تغذیه مناسب در این ماه، با رعایت اصول وعده های متعادل، سحری مغذی، افطاری سبک و میان وعده های سالم، نقش کلیدی در حفظ سلامتی را دارد همچنین، از مصرف غذاهای سنگین، چرب و پرادویه در وعده های غذایی خودداری کرده و به جای آن ها، غذاهای سبک و مغذی مانند میوه ها، سبزیجات، غلات کامل و پروتئین های کم چرب مصرف کنید تا انرژی لازم برای روزه داری را داشته باشید با اینکه ماه رمضان یکی از ماه های پربرکت الهی است اما ترس از گرسنگی و غذا نخوردن برای مدت طولانی، این ماه مبارک را برای بعضی از افراد تلخ می کند تغذیه در ماه رمضان اصول خاصی دارد که با رعایت کردن آنها می توانید بدون هیچ ترسی به استقبال آن بروید مشورت با پزشک یا متخصص تغذیه قبل از شروع ماه رمضان، به ویژه برای افراد دارای بیماری های خاص، امری ضروری است پزشک می تواند با بررسی وضعیت سلامتی شما، راهنمایی های لازم را در مورد روزه داری و نحوه مصرف داروها در طول این ماه ارائه دهد
ورود به سیستم
ارسال پیغام
نکته : شماره ثبت, شماره رکورد و یا هر داده ورودی که باعث بروز خطا شده است را در متن بازخورد ارسال نمایید.